Teater Prisme

5. dec. Åben forestilling/ Days of Improv festival

I dagene 30. nov. – 5. Dec. afvikles for første gang i Danmark Days of Improv. En festival der er orienteret mod det levende samspil imellem scene og publikum.

Torsdag d. 5 dec. kl. 18.30 – 21 er Teater Prisme på scenen.
Aftenens tema er bæredygtighed/klimakrise.
Publikum ryster scenarier fra deres eget liv op af lommen og skuespillerne spiller dem på stedet.

Læs mere i programmet her;

Fremtidens improteater bringer publikum i spil som debattører og skabere af nye samfundsmodeller, og Teater Prisme er en pioner på dette felt. 

Som danskere i “verdens bedste velfærdssamfund” kan vi næsten umuligt forestille os at leve i et andet samfund, men det er nødvendigt i lyset af klimakrisen. Teater Prismes facilitator Birthe Blåbjerg hjælper publikum i gang med at fortælle om dilemmaer ved klimakrisen, som de enten selv har oplevet eller ser for sig i fremtiden. 

Disse situationer levendegøres på scenen af Prismes skuespillere og danner udgangspunkt for den videre debat. Bagefter bliver tilskuerne indbudt til at ændre på handlingen på scenen og debattere med det øvrige publikum om udviklingen oppe på scenen. 

Teater Prisme anvender improvisation som et værktøj til at forkorte afstanden mellem tanke og handling, så publikum forvandles fra passive tilskuere til aktive medskabere af fremtidens samfund.

Festivallen er åben for alle og foregår på Teater Huset i Magstræde.
Billetter kan købes her.