Teater Prisme

Beboerprojekt Bispebjerg

Iain Silbiger, Projektleder, Beboerprojekt Bispebjerg.
Arrangør for en dag med interkulturel konflikthåndtering for ejendomsfunktionærer.

“Mit indtryk var, at deltagerne var lidt skeptiske ved starten af dagen. De har været til ret mange konflikthåndteringskurser før. Men denne indstilling forsvandt stille og roligt i løbet af formiddagen, da de oplevede, at dagen handlede om noget andet, end den slags dage “plejer”, og at den blev fremstillet på en måde, som de ikke havde prøvet før.
Deres indstilling i den sidste del af dagen var meget positiv og optimistisk. Fordi tilgangen var noget, som de ikke har prøvet før blev deltagerne nødt til at forholde sig anderledes til forløbet og emnet, hvilket gjorde, at nye ting kom på bordet, som ikke nødvendigvis er tilgængelige med traditionelle værktøjer.
Prismes facilitering var i en fint tilpasset stil og tone. Både støttende og forstående for, at ikke alle deltagere havde lyst til at deltage i alle elementer (på scenen), men alligevel udfordrende nok til at sikre, at det ikke kun var de samme mennesker, som var i spotlight’et hele dagen. Der var plads til, at alle kunne komme på banen, og de fleste var aktive deltagere.
Jeg synes, at I ramte målgruppen helt perfekt i forhold til deres dagligdag og behov. De kom igennem med de emner og problemstillinger, som de havde brug for at tale om. Målgruppen har ikke behov for/lyst til for meget teori, og den praktiske tilgang gjorde, at de var på hele dagen.
Spændende, sjovt, mere (tak!).
Jeg håber, at vi ses igen til en anden aktivitet på Bispebjerg, og jeg vil klart anbefale jeres arbejde til andre kollegaer.
Iain Silbiger “