Teater Prisme

Center for Konfliktløsning

Marianne. Underviser ved Center for Konfliktløsning.

“Tusind tak for 2 supergode dage, med provokation, inspiration, refleksion og aktion. Selv om jeg allerede havde et lille kendskab til forumspillets mange muligheder og facetter, var det en fornøjelse at få mulighed for at gå i rolle, udforske egen indre konflikt/ dilemma, mærke hvordan mine følelser- ubevidste, viste eller ikke viste i den pågældende konfliktsituation –  ligefrem kan stå i kø for at blive opdaget og herefter – via rainbowmetoden blive bevidstgjort og efterbehandlet så der åbnes indsigt samtidig med at de bliver vurderet med henblik på at finde nye veje næste gang en lignende konfliktsituation opstår. Fedt at lege, eksperimentere i rollen eller som observatør i medkursisternes eksternaliserede indre arbejde. Masser af AHA, nå ja, sådan og OK! Inspirerende undervisning og facilitering I giver jer af med!
PS. To dage er da bare et minimum, når  det skal rykke!”

Vibeke. Underviser ved Center for Konfliktløsning.

“Tak for to inspirerende dage sammen – jeg nød det virkeligt. Jeg oplevede at formen var med at gøre mig bevidst om nogle dybere bevæggrunde i min egen konflikt, som jeg ikke på forhånd vidste var i spil. Forumspil kan bruges både til at udvide perspektiverne på den konkrete konflikt, og til at kaste lys på undetrykkende rammer. Det var super godt. “

Dorte. Faglig leder i Center for Konfliktløsning.

“Som undervisergruppe i Center for Konfliktløsning havde vi udbytte og glæde af to dage med Teater Prisme. Det vigtigste udbytte for mig er, at forumspil og Birthes måde at bruge det på, åbner op for dybden og grundantagelserne i vores praksis. Der hvor vi i den daglige opgaveløsning kan risikere at blive instrumentelle og få skyklapper på, får arbejdet med forumteater åbnet feltet og rollerne op igen. Og så synes jeg Birthes måde at give feedback til deltagerne i joker-rollen på er både præcis, indsigtsgivende og omsorgsfuld. Tak for gode dage.”