Fri og villig?

Fri og villig? er en crazy komikforestilling for og om hverdagens helte: de frivillige.

Hvad er der egentlig sket i udviklingen af frivilligmiljøet siden foreningsdanmarks guldalder i 70erne?Hvis kaffen stadig er den vigtigste spiller på banen, hvem er så den næstvigtigste?
Hvad gør de frivillige i projektdanmark, hvis ikke der er nogen kunder i butikken fordi BRUGEREN siger op?

Fri og villig? er en crazy komikforestilling for og om hverdagens helte: de frivillige.
Der kradses lystigt i overfladen, der sættes detaljer under lup, og der forvrænges, twistes og vendes på hovedet til det absolut latterlige.

Forestillingen varer 30 minutter, og den er et godt bud på en kickstart af en konference eller et seminar, hvor identiteten som frivillig er i spil.

Der er mulighed for at følge op på de tematiske spørgsmål i forestillingen via workshop for publikum.

Relaterede ydelser

Forumteater Prisme boligsocialt

Boligsocialt regi

I Prisme har vi kastet vores kærlighed på det boligsociale felt. Se idékataloget, eller ring til os for at få et skræddersyet tilbud.

Læs mere

Vi bor tæt!

En kulørt og skæg forestilling om naboskab og kommunikation, med chance for at kigge bag naboens hverdagsmaske. Beboerne får i dette forum en konstruktiv dialog om konflikter når man bor tæt og de kan lufte tanker om godt naboskab og deres værdier bagved.

Læs mere
forumteater

Forumteater

Interaktiv teaterform hvor publikums idéer driver forestillingen fremad. Et genialt empowerment-værktøj der ægger dialog og ynder diversitet.

Læs mere
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin