HVAD KAN JEG BLIVE?

UUvejledning nu som teater! Interaktions-forestilling for 14+ og deres forældre.

50% af unge, der vælger erhvervsuddannelse, falder fra.
Hos mange matcher virkeligheden ikke drømmene.
Og så er der den store gruppe af unge, som overhovedet ikke kender deres drømme…

 

Valg – både forestillingens form og indhold

Der er over 1000 sider i ”Hvad kan jeg blive” bogen. Men man kan kun vælge èn side.
I det interaktive rum – med teatrets vanlige kombination af brutalitet og sensitivitet, og dramaet sat på spidsen, møder de unge sig selv – men måske endnu mere vigtigt – også hinanden.

HVAD KAN JEG BLIVE? er en forestilling i 2 akter om valg af livsbane og uddannelse, som udforsker spændingsfeltet mellem virkelighed og dømme – hvor publikums valg driver forestillingen fremad.
Og hvor der modsat virkeligheden findes en rewind knap.

Danmarks første forumteater-forestilling fusioneret med principper fra digitalt spildesign, giver publikum hovedrollen, sætter tvivlen i stævne og giver speedtræning i at lytte til sig selv.

Varighed: 2 timer inkl. pause


AKT 1. VALG

FORESTILLINGENS FASTE FORM – 30 min

Katrine, Casey og Mark befinder sig i et rum med masser af døre – og i øvrigt usynlige vægge. De venter alle 3. Sandsynligvis mest på sig selv. I et forsøg på at ankomme i eget liv, sprænger de én efter én den 4. væg og henvender sig til publikum for at finde ud af; Hvilke valg tog de og hvilke valg tog dem? Hvem kunne de være blevet, hvis de i stedet for havde….?

Spørgsmålene og de 3 unges komplimentære forhold til at tage valg, foldes ud via flash back nedslag i hver enkelts liv. Momenter hvor de i mere eller mindre grad ikke lyttede nok til sig selv og istedet lod andre tage deres valg.

 

AKT 2. VALG – NU MED KONSEKVENS

INTERAKTIV DEL –  90 min

Publikum vælger hvilken af de 3 karakterer der skal være stykkets videre hovedperson. Der sættes yderligere spot på karakterens dilemmaer – og friktion mellem indre og ydre verden.

Nu har publikum hovedrollen i den forstand, at det er deres forslag til nye handlinger der udfordrer dilemma historien på scenen.

UUvejledning forumteater hvad kan jeg blive
Afspil video
Hvad kan jeg blive? _teater_UUvejledning
Afspil video
Hvad kan jeg blive_ teater_Hedehusene
Afspil video
Hvad kan jeg blive_ teater_pubikum_komentar
Afspil video
HVAD KAN JEG BLIVE?
NB: Forestillingen er refusionsgodkendt. Skoler og kulturhuse kan få 50% af prisen refunderet.