Teater Prisme

Forumteater kursus i uge 32

Til sommer holder Prisme uge kursus i forumteater på det skønne inspirerende Friland på Djursland.

Birthe BLåbjerg Jakobsen der er kunstnerisk leder af Prisme er underviser på kurset.
Her fortæller om hun om kurset:

Jo mere jeg arbejder med forumteater – jo mere forelsker jeg mig! Læringspunkterne i det værktøj virker måske lidt som en spejlkabinet? Jeg har efterhånden prøvet at lave 2-4 dages kurser nogen gange. Det er vidunderligt – og der sker SÅ meget læring på kort tid. Men en tilbagevendende frustration for mig er, at der ikke er nok tid til at give værktøjet videre. Derfor laver vi nu en ramme – der skal være lux i tid og hvor der også kan være sommer/tid/inspiration. Forestil dig en temmelig stejl læringskurve  hvor du vil blive udfordret max+ sommer landskab og et par ture til Ebeltoft strand + dejlig økologisk mad.”

Indhold
Der bliver lagt vægt på det teatralske element i skabelses processen.Som deltager vil du afprøve forskellige indgange til at skabe forumspil – og du vil blive inspireret til at komme videre med din forumteater praksis.

Kurset er for ….
– Dig der vil opleve overrraskende, poetiske, sprælske, provokerende forumspil blive skabt ved hjælp af forskellige benspænd.
– Dig der har stiftet bekendtskab med værktøjet, men mangler træning på gulv og sparring på din jokerrolle.
– Der vil i gang med at bruge forumteater ( mere) i din undervisning.
– Eller dig der er skuespiller, og kunne tænke dig at vide mere om kunstruktionen af gode forumscener, og træne det særlige håndværk at “spille modstand”.

Se praktisk info i brochuren her

Kommentar fra sidste hold kursister

“Intensiteten i læringen!! Birthe formår at arbejde på flere niveauer på samme tid, og den feedback hun giver når hun ser grupper arbejde er skarp, spot on og altid fremadrettet.…Det var megafedt! Man føler sig klædt godt på i metoderne, men oplever også i læringsrummet hvad forumteater virkelige kan, når en dygtig spil-leder har det i hænderne….det var magisk :-)”

“TAK for et fantastisk kursus!”

“Et utroligt inspirerende kursus, med højt tempo og masse af input. Ledet af en ekstremt kompetent kursus holder. Niveaudifferensiering, skønt at alle fik udfordringer tilpasset sit udgangspunkt. Imponerende.”

“Endnu engang en meget berigende og inspirerende oplevelse at være på forumteaterkursus hos Birthe. Det er spændende, entusiatisk og nærværende undervisning. Dejligt at blive udfordret og at der bliver praktiseret differentieret undervisning, som formår at holde alle til ilden. Der bliver skabt et trygt rum for læring, samtidig med indlæringskurven er stejl. Det hele foregår i et dejligt medrivende tempo.
Meget virkningsfuldt og spændende at arbejde med benspænd og de teatralske elementer. Fedt at få lov at have joker debut i et læringsrum som dette, hvor man kan få lov at komme på dybt vand i trygge hænder og få konstruktiv feedback!”

Friland er en bæredygtig landbydel der ligger 40 km fra Aarhus og 15 km fra Ebeltoft. www.friland.org

Forumteater kursus i Forumteatret Pr Forumteater Kursus Forumteatret Prisme DSC_0018 Forumteater kursus i Forumtearet Prisme