Teater Prisme

Gadehavebiblioteket – Høje-Taastrup Kommune

 Nanna C. Rohweder. Publikumsudvikler 

“Jeg synes at det var herligt at se os voksne være i spil. Skønt at blive sat til at hjælpe Casey og komme til at spille studevejleder, hvorefter de rigtige studevejleder Helle, siger præcis det jeg skulle have sagt. Meget lærerigt. For mig, for ungerne at se at jeg da heller ikke er perfekt, slet ikke på en scene. 

Vi tabte nogle undervejs. Det gør man altid, og det er der ikke så meget at gøre ved. Til gengæld så jeg nogle af G´s være sådan på og så reflekteret, og få så mange aha-oplevelser, at jeg næsten blev rørt til tårer.  
Jeg savnede også at give en stående ovation bagefter. Hils lige de tre M´ere og sig det. Maria, Malte og Morten gjorde et formidabelt publikumsudviklingsarbejde midt i deres skuespilpræstationer, som i øvrigt var skidegodt og “alderssvarende” som forældre siger om deres poder! 
Gamemaster – du imponerer mig med dit overblik og din sans for drive og evne til at samle koncentration i et fingerbøl. Jeg savnede nogle gange nogle nede på jorden formuleringer som de unge kunne relatere lidt bedre til, når de ikke fangede den første gang. Jeg mener at jeg kunne se, at de nogle gange ikke forstod, men gerne ville stemme. 
Og så skal I have en ekstra applaus for at gøre det der to gange i træk på en dag! Med sådan en energi. TAK! 
Jeg mødte en af mine yndlingsG´s, der arbejder i 7-11 på stationen da jeg skulle hjem. Hun sagde: “Det var meget bedre end man troede. Det kunne man jo faktisk virkelig bruge til noget”