Teater Prisme

Gratis inspirations foredrag om tonen i det offentlige rum.

Et overflødighedshorn af medborgerlige påfund, serveret af skuespiller Birthe Blåbjerg Jakobsen.

Som deltager i en workshop får du en visuel inspirations rundtur med videoklip fra verden over, der viser almindelige borgere, der har blandet sig på den sjove måde og indtaget det offentlige rum på kreativ vis.

Arrangementet kan ses som et lynkursus i aktivt medborgerskab, eller en skæg chance for at få en dialog med andre om, hvordan vi kunne tænke os at være sammen i det offentlige rum.

Forumteater forestillingen Dit rum, mit rum, vores rum, der spiller 22, 24, 27,28,30,31 Maj på Østerbro og Amager sætter spot på samme tema.

Klink på link og book en plads til gratis inspirations workshop:

Du er også velkommen til at tage chancen og bare at møde.

 

Dit rummit rumvores rum

“Du står og venter på bussen. De to unge foran dig står og taler højlydt racistisk om den ældre herre der sidder lidt derfra på en bænk. Gør du noget?”

Hvornår, hvordan og hvorfor blander  du dig, når du har rollen som vidne i hverdagens dramaer i det offentlige rum?

Det sikreste er selvfølgelig at gå i en lang bue uden om alle konfrontationer, men nogen gange kan man spørge sig selv; “Hvor ligeglad gider jeg være og stadigvæk være her?”

Projektet er støttet af Østerbro Lokaludvalg, Amager Vest Lokaludvalg, Amager Øst Lokaludvalg, Områdefornyelsen Skt. Kjells Kvarter, Amagerbro Kultur og Projektbasen.