Teater Prisme

Hurra og tak!

Milepæl passeret!
Vi er så glade, taknemmelige og stolte!
Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst har i starten af April doneret 200.000,- til Prismes forestilling HVAD KAN JEG BLIVE?
En forestilling for unge om valg af uddannelse.
Se brochure om forestillingen.
HVAD KAN JEG BLIVE?
Det bliver Danmarks første refusionsgodkendte forumteater-inspirerede forestilling. Nye tider lysner forude….
Læring og kunst er ikke længere som forholdet imellem olie og vand – de kan være i samme lokale og krydsbefrugte hinanden!
Prismes vision om at skabe; Forumteater – nu med teater har fået vind i sejlene!!
Det betyder at vi får arbejdsro til at skabe en forestilling der udvikler på forumteaterformen og fusioner den med principper fra spildesign som mange unge kender fra hverdagen på mobilen – det er spændende!!
Vi VILLE lave den forestilling – Ja vi er sådan set allerede i fuld gang.
Forumteater workshop
Forumteater workshop
Forumteater workshop
Prismes crew til forestillingen er gået i research-lokale og besøger skoler og laver forumteater workshops med dem om emnet.
Vi VILLE lave den forestilling og arbejdede i første omgang på et nulbudget. Nu er virkeligheden en anden. Man kommer ikke langt med en professionel teaterproduktion for 200.000,- men glæden over at vi officielt er på vej ind i et nyt paradigmeskifte i forhold til læring og kunst – og måske også på vej ud af anden kassetænkning omkring læring generelt og kunstneres rolle i samfundet – glæder vores forumteater hjerter som en lille guld-åre.