Kolding Kommune

Anne Corlin, Arkitekt og ansat som Phd. stipendiat hos Kolding Kommune vedr. udvikling af rum i byen.

Jeg oplevede det som enormt velegnet og meget dygtigt lavet på den måde at folk ikke blev utilpasse. Jeg var ret imponeret over den måde i byggede dagen op på, så folk langsomt blev mere og mere modige.

Jeg tænker at der blev opfyldt på alle 3 parametre; læring, fællesskabsgenerering og underholdning for deltagerne. Det kan ligge en lettelse i at komme af med en dårlig historie og opleve genkendelse i andres historier. Det tænker jeg kan være meget fællesskabsgenererende. Der ligger læring i at opleve hvordan man kan handle på konflikten og læring i at få en indsigt i, hvordan helt samme situation kan opleves af en anden part.

Dagen i lørdags var udelukkende rar og underholdende. Jeg ved ikke om det også kunne være blevet trykket, hvis nogle af Fakta- drengene havde været med på dagen.

Jeg kan se jeres tilgang både som noget der kan få kortene på bordet, men også som noget der kan grave i hvad en konflikt præcis handler om…

Jeg synes at Jeres måde at virkelig gå ind i historien er så interessant i forhold til at undersøge hvor meget minder, oplevelser og historier skaber et fysisk sted. Og i forhold til min forskning, har jeg fået lagt et lag på i fortællingen om at centeret er et problematisk område… Og i forhold til hvor meget historier betyder når vi gengiver fysiske steder.

Det kunne være interessant at afholde workshoppen og opføre scenarierne i deres reelle kontekst, hvor man også ser det fysiske rum som en ´medspiller´. Det er selvfølge set ud fra min optagethed af de fysiske omgivelser og tro på at de er med til at påvirke vores adfærd.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin