Teater Prisme

Kursus: Konflikthåndtering – hands on!

Kan du lide stejle læringskurver?
Så tag et 2 dages hands-on kursus i konflikthåndtering.
Der er tilbud på Prismes næste kursus i konflikthåndtering: 30-31 Oktober.
1500 kr for to dage.

[button link=”http://freepdfhosting.com/59827d9322.pdf” color=”#008AB8″ size=”3″ style=”1″ dark=”0″ radius=”auto” target=”self”]Læs kursus brochure[/button]

Lige så lidt som man kan lære at spille basketbold ved at høre et foredrag om bolde, eller blive guitarist ved at læse en bog om akkorder, kan man lære konflikthåndterings-håndværket, alene ved at høre om det.
Med andre ord; at forstå principperne i konflikthåndtering er én ting, at kunne praktisere det er en helt anden sag. Der skal træning til – på gulv!

På konflikthåndterings kursus hos Prisme træner du kunsten at navigere i konflikter, via en metode der hedder forumteater.
Et verdenskendt empowerment værktøj, der skærper forbindelsen mellem, hjerne, hjerte og handling.

 • Du bliver undervist af en specialiseret forumteater skuespiller, der har et trænet øje for kropssprog/ stemmebrug, og som giver præcis feed back på en respektfyldt måde.
 • Den praktiske træning krydres med små teoretiske oplæg.
 • Øvelserne tilpasses hver enkelt deltageres individuelle læringspunkter i det konfliktfaglige felt.

– Der arbejdes med:
– Konfliktmønstre
– Forskellige konfliktstile
– Konfliktnedtrappende sprogbrug
– Bevidstgørelse af fakta og fortolkning

[EXPAND Derfor er forumteater et genialt værktøj til at lære konflikthåndtering:]I forhold til læring om konfliktløsning er metoden hensigtsmæssig, fordi konfliktmønstre simpelthen er kodet ind i kroppen. Når følelsesrouladen ruller ud, så reagerer vi tit per instinkt. Der er brug for at kroppen tages med i arbejdet, hvis kurset ikke blot skal være  et” endnu en velmenende kommunikationskonsulent med masser af modeller  – jeg har sandsynligvis glemt alt i næste uge” kursus.
[/EXPAND]

 • Der arbejdes med små situationer fra hverdagen. Forumteater er en udvidet form for rollespil. Læs om forumteater
 • Som deltager behøver du ikke have nogen forkundskaber med forumteater. Og ligegyldigt om du har kendskab til konflikthåndtering eller ej, kan du godt forvente at få en stejl læringskurve!
 • [product id=”2534″ sku=””]

   Kommentar fra kursusdeltagere:
   Janne Noack, bestyrelsesmedlem, Cykler til Senegal

   Kære Prisme.
   Det var dejligt at starte emnet konflikthåndtering op på en så kropslig måde, og som også lige kunne sætte min puls op. Jeg blev overrasket over metoden, og over at opleve, hvordan andre derved kunne sætte meget præcise ord på nogle af de situationer, jeg står i.
   Jeg har bestemt fået noget at tænke på i forhold til, om jeg kan være med til at ændre noget i en arbejdssituation, i stedet for bare at trække mig eller stemme en anden ud.

   Begge undervisere viste stor respekt for alle tilstedeværende; en dejligt rummelig, blid, fast “guidening” og facilitering af alle opgaver.
   Jeg er bare vild med jeres måde at dele ud af jeres kunnen og eget engagement på.