Teater Prisme

Mænd /kvinder – nu med sjov! Gratis forumteater i Maj, om kommunikation mellem mænd og kvinder.

“Skuespillerne formår at formidle et typisk moderne parforhold gennem korte scener. Det er underholdende, og sætter debattør-lysten i kog.”

“Sjovt, lærerigt og en fornemmelse af fælleskab blandt publikum!”

“Hvis jeg stod og skulle vælge mellem forumteater og en eller andet terapeut for at forbedre kommunikationen i mit parforhold, ville jeg til enhver tid betale det dobbelte af hvad en psykolog koster for at kunne gå hen til jer og deltage i jeres forestillings arrangement. Og det er jeg fuldstændig sikker på at 99% af alle andre mænd også ville, hvis de vidste muligheden fandtes. Det er jo sjovt!! “

 

Skærmbillede 2013-03-13 kl. 22.12.11Den lille forumteater-scene handler om kvinder i den kontrollerende tidsalder, der BARE gerne vil have kontakt og mænd der (stadigvæk) BARE gerne vil se Eurosport, og have lov at hygge sig på sin egen måde.

Scenen er skruet sammen på ultrakort tid, og vi indrømmer at det som sådan BARE er et tilfældigt udsagn. Men ikke desto mindre er der måske noget af det, der minder dig om noget du engang har set før….

Kom selv og øv dig på hvad du ville stille op, hvis du var i de stakkels karakterers sted!

 

Du risikerer at gå derfra klogere på to områder:

1.Kommunikation mellem mænd og kvinder.

2.Forumteater som metode.
Der er åben proces og spillerne tager imod instrukser undervejs, da det er en del af et intensivt træningsforløb for professionelle skuespillere i at lære forumteater værktøjets. Og det er ikke som sådan en færdig forestilling.

Skuespillerne Rene Wormark, Amira Shalaby Jensen og Birthe Blåbjerg Jakobsen der er leder af Forumteatret Prisme, står på gulvet.

Book en gratis billet her for at få plads:

9 Maj: http://billetto.dk/da/events/maendkvinder-numedsjov9maj

10 Maj: http://billetto.dk/da/events/maendkvinder-numedsjov10maj

Flere kommentarer fra publikum:

” Medrivende, lattervækkende, indsigtsgivende, en fantastisk dejlig optakt til en god snak om vores eget parforhold.”

“Ingen parforholdseksperter, men en masse læring gennem noget der føles som leg.”

“Det var en rigtig dejlig aften. Vi var jo et lille publikum, men det tror jeg var en fordel i forhold til at vi så blev mere deltagende. Og hvor er det dog uvant at bryde ind i skuespillet….det fik mig til at tænke på at vi er opdraget til at være passive tilskuere til ting vi ser, selvom vi godt kan se, at det ikke er godt. Gad vist om det også er sådan uden for teateret og TV-stuen?