Forumteatret Prisme er forpligtet til at beskytte enhver form for personoplysninger, der deles med os, eller som vi på anden måde er i besiddelse af.

Formålet med denne privatlivspolitik er at informere dig om hvilke personoplysninger vi indsamler, hvordan og hvorfor vi indsamler dem, samt hvad vi gør for at beskytte dine oplysninger. Har du spørgsmål til indsamlingen af personoplysninger er du velkommen til at kontakte os.

Hvorfor indsamler vi personoplysninger?

Personoplysninger er personidentificerbare oplysninger som navn, adresse og e-mail. Prisme indsamler og behandler personoplysninger med følgende formål:

  • At oprette og administrere dit abonnement på vores nyhedsbreve, så du kan modtage nyheder om vores aktiviteter, fordele, brugerundersøgelser og andre aktiviteter relateret til Prisme. Du kan altid fravælge disse e-mails ved at klikke “afmeld” i bunden af nyhedsbrevet.
  • I forbindelse med billetkøb indsamler vi personoplysninger med henblik på betaling og levering af billetter samt information, så vi kan kontakte dig i tilfælde af aflysning eller ændring af tid for arrangementet.
  • At forbedre din oplevelse på vores website www.forumteatretprisme.dk  Vi indsamler oplysninger om brugeradfærd med det formål at servicere vores besøgende. Disse data giver os mulighed for at udvikle navigationen og indholdet på hjemmesiden, så det i højere grad er tilpasset vores besøgendes behov og interesser.

Hvilke oplysninger indsamler vi?
Forumteatret Prisme indsamler personoplysninger, der kan inkludere følgende:

  • Personoplysninger, herunder e-mail og navn, når du tilmelder dig vores nyhedsbreve via www.forumteatretprisme.dk.
  • Navn, adresse, betalingsoplysninger, herunder kreditkortoplysninger, e-mail og telefonnummer, når du køber billetter via de billetsystemer vi benytter til forestillinger vi arrangerer.
  • Billeder og video, hvor du kan medvirke i forbindelse med din deltagelse i et Forumteatret Prisme-arrangement.
  • Vi registrerer cookies og andre oplysninger fra din computer, herunder IP-adresse, operativsystem, browsertype, geografi mv., hver gang du besøger www.forumteatretprisme.dk. Oplysningerne bruges til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden bl.a. via Google Analytics, der indsamler data over, hvordan du som bruger anvender vores hjemmeside. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, eks. til at se, hvilke sider og browsere, der anvendes mest.

Hvordan indsamler og behandler vi dine oplysninger?

Prisme indsamler og behandler udelukkende personoplysninger, du selv har givet samtykke til, eksempelvis ved aktivt at tilmelde dig vores nyhedsbreve eller ved at købe billet til vores aktiviteter.

Herudover kan Prisme også behandle dine personoplysninger for at forfølge en legitim interesse. En legitim interesse kan bl.a. være optimering af vores aktiviteter og tilbud, forbedring af vores hjemmeside, målretning af markedsføringsmateriale og besvarelse af dine henvendelser, telefonisk såvel som skriftlig. Prisme kan også indsamle personoplysninger i form af billeder og video, der er taget i forbindelse med en Prisme-aktivitet, eksempelvis ved et event.

Som beskrevet ovenfor anvendes der desuden cookies på www.forumteatretprisme.dk med det formål at forbedre din online-oplevelse, blive klogere på de besøgendes præferencer og for at sikre, at hjemmesiden fungerer optimalt.

Hvem modtager dine oplysninger?

I overensstemmelse med den gældende persondatalov, kan Forumteatret Prisme i nogle tilfælde udveksle dine personoplysninger med følgende modtagere:

  • Underleverandører, som Prisme har godkendt til varetagelse og administration af data, eksempelvis et webbureau og en hostingudbyder for vores hjemmeside.
  • Offentlige myndigheder, hvis det er påkrævet i henhold til lovgivning.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Forumteatret Prisme opbevarer altid dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personoplysninger i passwordbeskyttede databaser med begrænset adgang. Det er kun Prismes daglige ledelse og medlemmer af Prismes bestyrelse, der har adgang til registrerede personoplysninger.  De ansatte, der har adgang til oplysningerne, er forpligtet til at benytte dem i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Cookies

Cookies er en lille datafil, der bliver lagt på din computer, når du bruger en internettjeneste. Cookies indeholder oplysninger, der senere kan læses af en webserver på det domæne, som udstedte den pågældende cookie, dvs. hjemmesiden husker dig næste gang, du besøger den.

Der findes 2 typer af cookies – midlertidige cookies og permanente cookies. Midlertidige cookies er informationsenheder, som slettes, når du lukker din webbrowser. Permanente cookies er informationsenheder, som bliver gemt på din computer, indtil de bliver slettet. Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode, men bliver fornyet, hver gang du besøger hjemmesiden. Prisme anvender både midlertidige og permanente cookies på hjemmesiden.

For at kunne videreudvikle og forbedre hjemmesiden www.forumteatretprisme.dk anvender Forumteatret Prisme cookies fra visse tredjeparter. Der føres således statistik via Google Analytics over hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Forumteatret Prisme bruger  YLMP til udsendelse af nyhedsbreve. Begge tjenester bruger cookies til at optimere brugeroplevelsen på deres hjemmesider.

Alle de informationer, vi modtager i denne forbindelse er anonyme. Du kan altid afvise eller fravælge cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender.

Hvad er dine rettigheder?

Forumteatret Prisme har en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger og sikre dine rettigheder som registreret bruger. I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger kan du altid gøre brug af følgende rettigheder:

  • Retten til indsigt i dine personoplysninger.
  • Retten til berigtigelse af dine personoplysninger.
  • Retten til sletning af dine personoplysninger.
  • Retten til begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger.
  • Retten til indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du har afgivet samtykke til behandlingen af dine personoplysninger, f.eks. i forbindelse ved at tilmelde dig et nyhedsbrev, kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, hvorefter behandlingen vil ophøre. Hvis du har oprettet en profil for at kunne tilmelde film, ansøge om akkreditering eller på anden måde engagere dig i festivalen, kan du efterspørge at vi sletter de personlige informationer, vi er i besiddelse af om dig ved at kontakte os på nedenstående email / telefonnummer. Dette inkluderer dog ikke data, som vi er pålagt at beholde til administrative, juridiske eller sikkerhedsmæssige formål.

Henvendelser og yderligere spørgsmål

Har du spørgsmål angående Forumteatret Prismes behandling af dine personoplysninger, eller er du uenig i den måde, som teatret behandler dine personoplysninger på, kan du kontakte os på forumteatretprisme@gmail.com eller på tlf. +45 60 88 61 87

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, som er den myndighed i Danmark, der fører tilsyn med bl.a. virksomheders behandling af personoplysninger. Kontaktoplysninger på Datatilsynet er tilgængelige på deres hjemmeside: www.datatilsynet.dk.

Ændringer

Forumteatret Prisme forbeholder sig retten til at foretage ændringer af og opdatere denne privatlivs- og cookiepolitik uden forudgående varsel, bl.a. når det er nødvendigt som følge af lov- og praksisændringer på databeskyttelsesområdet. Vi anbefaler derfor, at du løbende holder dig orienteret.

Du accepterer ovenstående privatlivspolitik, når du besøger Forumteatret Prisme og når du benytter vores services (nyhedsbreve, tilmelding til forestillinger, mv.).

Dato for seneste ændring af privatlivs- og cookiepolitikken: 24. maj, 2018.

No announcement available or all announcement expired.