Teater Prisme

UU -vejleder Amager Fælled Skole

Anne-Britt Hansen. UU-vejleder

Mange tak for en rigtig god forestilling ”Hvad kan jeg blive” En forestilling som sætter fokus på unges valg og valg dilemmaer, som jeg synes forumteatret lykkes rigtig fint med. Formen og indholdet, retter sig efter det publikum som ser og deltager i forestillingen. Derfor tænker jeg,  at det vil være oplagt, at vise for en 9 klasse, som har brug for, at arbejde med valg muligheder og dilemmaer på mange forskellige måder.  Forumteatres form med at inddrage publikum, og være med til at undersøge og bearbejde dilemmaer og løsninger, som de unge selv kommer med, oplevede jeg i går, som meget lærerigt og vedkommende. Vores skole vil rigtig gerne have besøg af forestillingen ”Hvad kan jeg blive” igen til efteråret.