Boligsocialt regi

I Prisme har vi kastet vores kærlighed på det boligsociale felt. Se idékataloget, eller ring til os for at få et skræddersyet tilbud.

Det handler om samarbejdet i området … Det handler om de frivilliges glæder og sorger, og om nogen, der snakker på gadeplan, og nogen, der snakker helhedsplan, og om nogen der lige skal snakke med bestyrelsen for at få lov, og om den berømte beboerforankring, og om mikrodemokratiets makroproblemer, og om mødekulturer, der kunne bruge noget mere kultur, og om behandlerkæden: BIF, BUF, SOF, SSP, KFF, og om sociale aktører i passende mængder!

I Prisme har vi kastet vores kærlighed på det boligsociale felt.
Igennem de sidste 10 år har vi haft mere end 60 samarbejdspartnere om projekter i det boligsociale felt. Herunder helhedsplaner, boligselskaber, klubber, bestyrelser, områdefornyelser, SSP, politiet, osv. Mange har vi arbejdet sammen med i flere omgange.

Vi har i årenes løb skabt 11 forumteater-forestillinger til det boligsociale område og faciliteret et utal af processer om emner som: demokrati, racisme, naboskab, medborgerskab, bestyrelsesmiljø, konflikthåndtering, frivillighed mm.
Listen af forestillinger der passer som fod i hose i dette felt er længere end de forestillingerne der kan ses nedenunder.

Ring til os for at høre nærmere – og fortæl om det projekt eller den ramme I har i tankerne.
Vi stiller gerne vores erfaring til rådighed.

Forumteater racisme fordomme byrum
Afspil video
Skræddersyet forumteater
Afspil video

Relaterede ydelser

Forumteater racisme fordomme byrum

Dit rum, Mit rum, Vores rum

En forumteater forestilling om danskernes berøringsangst i det offentlige rum sat på spidsen! Forestillingen er et lynkursus i aktivt medborgerskab, og en unik chance for

Læs mere

Demos & Kratia

En interaktiv provo-forestilling der lægger arm med danskernes forhold til demokrati som selvfølgelighed og serverer en guddommelig kærlighedsfortælling om Folket og Magten – 2500 års demokratihistorie – lagt i syrebad!

Læs mere

Vi bor tæt!

Tarang gang gang gang, traaaang gang gang gang!!!!!!!!!!!!! Der bliver råbt “Så hold da kæææææææft!” ud af vinduet på anden sal. Lyden stopper ikke, og lidt

Læs mere
Frivilligcenter rivilligt arbejde frivillighuse forumteater komik teater

Fri og villig ?

Hvad er der egentlig sket i udviklingen af frivilligmiljøet siden foreningsdanmarks guldalder i 70erne? Hvis kaffen stadig er den vigtigste spiller på banen, hvem er så

Læs mere