
Danmarks vildeste, sværeste, sjoveste, letteste forumteater kursus. Vil du lære forumteater håndværk – så er det her du skal slå til!
Vil du lære at bruge forumteater?
Vil du arbejde med krop, dynamik og humor i din undervisning og facilitering?
Vil du arbejde med værdier, værdighed og hands-on filosofi?
Du vil blive overrasket over hvor stejl en læringskurve du kan danse op af!
Prismes forumteater kursus er for alle slags undervisere og facilitatorer.
KURSET ER FOR DIG DER
DATOER
DELTAGE PÅ ALLE MODULER ELLER……
Det er muligt at tage det antal moduler man har lyst til.
NB: Man kan dog kun deltage på modul III eller IIII hvis man har gennemført modul I og II.
Enten på et tidligere kursus hos Teater Prisme eller på anden måde har væsentlig praktisk erfaring med jokerrollen.
TILMELDING
kontakt@teaterprisme.dk
PRIS
2000,- pr modul.
BETALING
Du får tilsendt en faktura
STED
Kurserne foregår på Mols i andelsfællesskabet Friland hvor underviser Birthe Blåbjerg Jakobsen bor.
OVERNATNING
Der er mulighed for overnatning og brug af fælleshusets køkken eller besøg på restaurant Moment.
Din underviser på kurset: Birthe Blåbjerg Jakobsen
Kunstnerisk leder i Teater Prisme. Arbejder som skuespiller, spilleder og instruktør. Har som første scenekunstner i Danmark modtaget støtte af Statens Kunstfond til at udvikle forumteater til dansk kontekst. Har arbejdet med forumteater og interaktivt teater siden 2006. Hendes passion for forumteater er vilter, og som underviser går hun planken ud.
Forumteater er et demokrativærktøj og procesredskab, der blev opfundet i Sydamerika for 50 år siden. Siden har det spredt sig verden over takket være dets fænomenale empowerment-egenskaber og evne til at skabe læringsrum hvor både krop og hjerne husker.
Forumspil træner forbindelsen mellem hjerne, hjerte og handling. Gennem arbejdet med figurerne på scenen opnår deltagerne i en forum-session øget bevidsthed om egen rolle i en lignende dilemmasituation. Muligheder og nye reaktionsmønstre prøves af, og det giver perspektiv og energi til at bryde vante mønstre udenfor teatret. Den kropslige, ikke-intellektuelle og ikke-diskuterende tilgang gør, at deltagerne ser nye sider af sig selv, situationerne og hinanden.
Det kan bruges til organisationsudvikling, teambuilding, praktikevaluering på uddannelser, kommunikations- og konflikthåndteringstræning for unge, ledere, frivillige, medarbejdere. Formålet med teknikken er at skabe livsmod og handlekompetence, se muligheder i eget liv, forberede sig til fremtiden, træne til virkeligheden.